Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Hemşirelik Esasları Dersi Kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Klinik Uygulamaya Başladı.

2021-2022 eğitim öğretim bahar yarıyılı Hemşirelik Esasları dersinin klinik uygulaması kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)  Eğitim ve Araştırma Hastanesinin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte  MTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kübra KAYAOĞLU, Hemşirelik bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bilsev DEMİR ve MTÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü sayın Servet BOYRAZ açılış konuşmaları yaptı. Etkinlikte MTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi arasındaki işbirliğinden duyulan memnuniyet dile getirilerek güzel bir başlangıç yapıldı.  Öğrencilere ilk staj günlerinde hastane oryantasyonu, iş sağlığı ve güvenliği konulu eğitimler verildi.

Text Widget

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget.

Our Works

Recent News